Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse overnacht in politiebureau

Shownieuws

Soulsensatie Amy Winehouse heeft een avondje in de cel doorgebracht. Ze werd gesommeerd vrijdag naar het politiebureau te komen voor een ondervraging.

(Novum/AP) - Amy Winehouse heeft een nachtje in een politiecel doorgebracht. De verslaafde zangeres heeft afgelopen week tijdens een avondje uit twee mannen aangevallen en in hun gezicht geraakt. Amy werd gesommeerd naar het politiebureau te komen voor een ondervraging. Fans en fotografen stonden de 'Rehab'-zangeres vrijdag al op te wachten en zagen haar naar binnen gaan, maar ze kwam niet meer naar buiten.

Woordvoerders van de zangeres hebben laten weten dat ze zaterdag weer op vrije voeten wordt gesteld. Afgelopen week deed een man zijn verhaal over de aanval in de Britse krant The Sun. De 24-jarige diva zou hem hebben geslagen toen hij niet aan de kant wilde gaan bij de pooltafel. Later op de avond hielp een andere man de dronken Amy een taxi in. Zij dacht echter dat hij haar aanrandde, waarop ze hem trakteerde op een kopstoot.

Het is niet de eerste keer dat Amy een nachtje in de cel doorbrengt. Eerder was zij met haar echtgenoot Blake Fielder-Civil in het Noorse plaatje Bergen, waar het stel werd opgepakt wegens drugsbezit. Na een overnachting in de cel werden de twee vrijgelaten.

De soulsensatie won op 10 februari zes Grammy Awards voor haar album 'Back to black'. Naar verluidt is de zangeres ook druk bezig met een nieuwe samenwerking met Mark Ronson. De single wordt tevens de titeltrack van de film 'Quantum of solace', oftewel de nieuwe James Bond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen