Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse opgepakt

Shownieuws

Amy Winehouse is vrijdag gearresteerd op verdenking van mishandeling. Dinsdagnacht gaf ze een 38-jarige man een kopstoot, die dezelfde avond aangifte deed.

Amy Winehouse is vrijdag gearresteerd op verdenking van mishandeling. De 24-jarige 'Rehab'-zangeres werd aangehouden toen ze zich op een Londens politiebureau meldde om te worden ondervraagd over een incident dat dinsdagnacht plaatsvond. Dat meldt de BBC.

Volgens de Britse boulevardkrant The Sun begon de wilde dinsdagnacht van Amy in een kroeg, waar een jongen weigerde haar bij de pooltafel te laten. Vervolgens zou Winehouse, die onder invloed zou zijn geweest van harddrugs, de jongen hebben geslagen. Het woedende slachtoffer sloeg haar niet terug omdat ze een vrouw is, verklaarde hij tegenover het tabloid.

Toen Amy de kroeg verliet, hield een man een taxi voor haar aan. Terwijl zij in de taxi werd geholpen, was ze kennelijk in de veronderstelling dat de man haar wilde aanranden, waarna ze hem op een kopstoot trakteerde. Het 38-jarige slachtoffer deed diezelfde avond nog aangifte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen