Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim en Bettina weer samen op de planken

Shownieuws

Jim Bakkum en zijn vriendin Bettina komen weer samen op de planken te staan. Zij heeft als vervanger van Kim-Lian van der Meij een rol bemachtigd in 'Fame'.

Jim Bakkum en zijn vriendin Bettina Holwerda komen weer samen op de planken te staan. De 29-jarige Holwerda heeft als vervanger van Kim-Lian van der Meij een rol bemachtigd in de musical 'Fame', waarin haar 20-jarige vriend al maanden te zien is. Dat maakte producent Albert Verlinde vrijdag bekend in RTL Boulevard.

Holwerda gaat in 'Fame' Carmen spelen. Die rol werd na het vertrek van de zwangere Van der Meij aanvankelijk volledig overgenomen door Cystine Carreon. Nu nemen Holwerda en Carreon tot de zomer samen de honneurs waar.

De tortelduifjes Jim en Bettina ontmoetten elkaar op de set van de musical 'Grease', waarin beiden vorig jaar de hoofdrollen speelden. De vonk sloeg over nadat Holwerda gewond raakte toen de auto waarin zij opkwamen in Almere terechtkwam in de orkestbak. Het ongeluk, waarbij Jim een hersenschudding en een scheur in zijn schouderblad opliep en Bettina haar pols brak, bracht de tegenspelers dichter bij elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen