Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna herovert toppositie

Shownieuws

Madonna herovert na vier weken de toppositie in de Single Top 100. Op de tweede plek blijft Kane met de nieuwe single 'Shot of a gun' staan.

De samenwerking tussen Madonna, Timbaland en Justin Timberlake stijgt naar de toppositie van de Single Top 100. Hiermee verdringt '4 minutes' de benefietsingle 'Als je ooit eens terug kan' van Ticket for Tibet. De Queen of Pop kwam begin deze maand al binnen op de eerste plaats, maar verloor deze na een week al aan Duffy.

Op de tweede plek blijft 'Shot of a gun' van Kane staan. Duffy stijgt met 'Mercy' weer een plekje naar drie. Zangeres Amy Macdonald klimt van de zevende naar de vierde positie met 'This is the life'.

Opvallend is het aantal Nederlandse producties dat in de lijst binnenkomt. Helemaal Hollands komt op vijftien binnen met 'De arme muzikant' en '24 uur verliefd' van Gerard Joling staat op nummer 34. De debuutsingle van Lieke van Lexmond, 'Alles altijd', komt binnen op de 38e plek.

In de albumlijst is Amy Winehouse door dj Armin van Buuren van de toppositie verdreven. Zijn album 'Imagine' komt bovenaan de lijst binnen. De Britse zangeressen Amy Macdonald en Duffy staan op de tweede en derde plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen