Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise weer op de bank bij Oprah

Shownieuws

Tom Cruise is weer te gast bij Oprah Winfrey, drie jaar na zijn veelbesproken verschijning in haar talkshow. De afleveringen worden op 2 en 5 mei uitgezonden.

(Novum/AP) - Tom Cruise is volgende maand te gast bij Oprah Winfrey, drie jaar na zijn veelbesproken verschijning in haar talkshow. Maar liefst twee afleveringen van het populaire programma worden gewijd aan Cruise, die binnenkort zijn 25-jarig jubileum als acteur viert.

Op 2 mei is een interview te zien dat Oprah afneemt in de villa van Cruise in de stad Telluride. Op 5 mei is hij te gast in de studio van Oprah in Chicago, zo heeft tv-producent Harpo Productions donderdag laten weten.

De 45-jarige acteur was drie jaar geleden het middelpunt van spot toen hij meermaals op de bank van Oprah op en neer sprong. De acteur wilde met zijn uitbundige gedrag zijn liefde benadrukken voor Katie Holmes, met wie hij toen nog maar kort samen was. In talkshows en op het internet verschenen vele parodieën van het inmiddels legendarische televisiemoment.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen