Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geestenfluisteraar doet het goed

Shownieuws

Zijn overstap naar geesten heeft Derek Ogilvie geen windeieren gelegd. 'Derek Ogilvie: the ghost whisperer' was donderdag het op een na best bekeken programma.

Zijn overstap van baby's naar geesten heeft medium Derek Ogilvie geen windeieren gelegd. Zijn nieuwe show 'Derek Ogilvie: the ghost whisperer' was donderdag het op een na best bekeken programma van de dag op de Nederlandse televisie. Ruim 1,1 miljoen mensen keken naar het programma waarin de Brit bij mensen thuis komt om daar contact te leggen met geesten.

Eerder maakte Ogilvie naam met de programma's De Babyfluisteraar en Baby's Wil is Wet, die net als zijn nieuwste show bij RTL te zien waren. In de shows hielp hij wanhopige ouders op non-verbale wijze te communiceren met hun kinderen. Het medium geeft ook theatershows waarin hij naar eigen zeggen boodschappen van gene zijde doorspeelt naar het publiek.

De publieksvoorlichting van RTL wordt vrijdag overspoeld door telefoontjes en e-mails van enthousiaste kijkers. "Mensen willen opnamen bijwonen en readings aanvragen", vertelt een woordvoerder. De opnamen voor het huidige seizoen zijn inmiddels afgerond, maar RTL 4 beraadt zich momenteel op een eventueel vervolg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen