Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alwien Turner twijfelt over tweede kind

Shownieuws

Alwien Turner wil heel graag een tweede kind, maar ze weet niet hoe ze dat met haar werk moet combineren. De actrice heeft al een 2-jarig dochtertje, Julie.

Alwien Turner wil heel graag een tweede kind, maar ze weet niet hoe ze dat met haar werk moet combineren. Dat vertelt de actrice, die samen met haar vriend Jochem dochtertje Julie van 2 heeft, vrijdag in De Telegraaf. "Ik zou heel graag nog een broertje of zusje voor Julie willen. Jochem ook. Maar op dit moment lijkt me dat niet slim. Mijn werk is nu vrij onzeker, ik heb nog niets concreets. En een zwangerschap zorgt ervoor dat ik weer maanden uit de roulatie ben."

De 38-jarige Turner, die onlangs nog bij de Vara te zien was in de serie Deadline, vreest dat door een tweede zwangerschap 'het gat van niets doen' te groot wordt. "Ik ben al eens een rol kwijtgeraakt door een dikke buik. Dat kan ik me op dit moment niet permitteren." Voorlopig schuift de actrice de beslissing voor een tweede kind daarom nog even op de lange baan. "Voor mijn veertigste moet ik een keuze maken. Daarna vind ik het risico te groot worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen