Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roxeanne Hazes schrijft voor meidenblad Girlz

Shownieuws

Zangeres Roxeanne Hazes gaat haar grenzen verleggen. Vanaf dinsdag is de 15-jarige dochter van wijlen André Hazes columniste van het meidenblad Girlz.

Roxeanne Hazes gaat haar grenzen verleggen. Vanaf dinsdag is de zingende dochter van André Hazes columniste van het meidenblad Girlz. De 15-jarige brunette is erg blij met haar nieuwe uitdaging. "Ik vind het echt een grote eer dat ik dat mag doen, want ik koop Girlz echt elke maand", vertelt ze. "Ik wil gaan schrijven over school, mijn zangcarrière en over m'n vriendinnen."

In haar eerste column vertelt Roxeanne over haar betrokkenheid bij een vechtpartij op school. "Een jongen uit mijn klas was mij aan het uitdagen en daar had ik ineens genoeg van. Ik begon met hem te vechten", schrijft ze. "Achteraf was dat niet zo slim. Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen. Ik ben weer dikke maatjes met die jongen."

Verder schrijft Roxeanne dat zij vaak te kampen heeft met jaloezie van met name meisjes. "Het is wel jammer dat veel andere meiden jaloers op mij zijn omdat ik zing. Aan de ene kant ben ik dat nu wel gewend, maar tegelijkertijd blijft het apart", stelt ze. "Sommige mensen denken ook dat mijn leven alleen maar geweldig is. Meestal is dat wel zo, maar ik voel me ook wel eens ongelukkig."

Hoofdredacteur van het meidenmagazine Robert van der Sanden is erg blij met zijn nieuwe columniste, die elke maand een bijdrage levert. "Roxeanne schrijft echt heel erg leuk", vertelt hij. "En wat zij meemaakt is ook heel herkenbaar voor onze lezeressen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen