Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe en Catherine in nieuwe Ranking the Stars

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen, Catherine Keyl en Patty Brard nemen het tegen elkaar op in Ranking the Stars. Vanaf 16 mei is het programma weer op Nederland 3.

Catherine Keyl, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Lucille Werner en Heleen van Royen nemen het tegen elkaar op in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Dat heeft BNN donderdag bekendgemaakt. Ook Chazia Mourali, Lieke van Lexmond, Irene van de Laar, Nada van Nie, Patty Brard en Tatjana Simic moeten gaan inschatten hoe mannen hen zien.

De presentatie ligt weer in de handen van Paul de Leeuw. "Ik krijg nu weer tien vrouwen tegenover me en daar zit behoorlijk wat vuurwerk tussen. Ranking the Stars is mijn leukste uitje van het jaar", zegt de presentator die zijn andere programma's voor de Vara maakt. In het eerste seizoen deden ook al tien vrouwen mee, onder wie Katja Schuurman, Sophie Hilbrand en Yvon Jaspers. Het tweede seizoen namen tien mannen plaats. Onder hen bevonden zich Ruud de Wild, Jan Smit en Filemon Wesselink.

De nieuwe serie is vanaf 16 mei te zien op Nederland 3. Anders dan de vorige twee seizoenen worden er niet tien, maar vier afleveringen gemaakt. BNN noemt het nieuwe seizoen een 'zomereditie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen