Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eigen Huis en Tuin verder zonder Corine Boon

Shownieuws

Eigen Huis en Tuin gaat in het nieuwe seizoen verder zonder presentatrice Corine Boon. Volgens RTL 4 past ze niet meer in het nieuwe format van het programma.

Eigen Huis en Tuin gaat in het nieuwe seizoen verder zonder presentatrice Corine Boon. Volgens RTL 4 past Boon niet meer in het nieuwe format van het klusprogramma. "We gaan net als vier jaar geleden het programma restylen qua format, uitstraling en vormgeving", legt een woordvoerder van de tv-zender uit. "De presentatierol wordt kleiner en anders. Daarom past Corine niet meer in het programma."

Tuinman Lodewijk Hoekstra en klusser Thomas Verhoef hoeven het veld niet te ruimen in het nieuwe tv-seizoen. "De grote klussen blijven hetzelfde, dus Lodewijk en Thomas blijven", zegt de woordvoerder. "De kleine klussen worden minder." RTL gaat op zoek naar een vervanger voor Boon.

De 44-jarige blondine blijft in dienst van de zender. "We zijn in gesprek met elkaar om een nieuw passend programma te zoeken voor Corine", laat RTL 4 weten. De presentatrice is nog tot en met 25 juni te zien in Eigen Huis en Tuin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen