Kies je favoriete radiostation

Dossiers

3FM draait weekend lang Nederlandse muziek

Shownieuws

3FM draait tijdens het weekend van de 3FM Awards drie dagen lang pop- en rockmuziek van Nederlandse bodem. Het weekend start vrijdag om 06.00 uur.

3FM draait tijdens het weekend van de 3FM Awards drie dagen lang pop- en rockmuziek van Nederlandse bodem. Het weekend start vrijdag om 06.00 uur, zo laat de radiozender donderdag weten.

Hoogtepunt van het '100% NL'-weekend is de uitreiking van de 3FM Awards, die zaterdag plaatsvindt in The Factory in Amsterdam. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en -artiesten, gekozen door 3FM-luisteraars.

Alain Clark kreeg vijf nominaties, waaronder die voor beste nieuwkomer en beste zanger. De Tilburgse band Krezip werd even vaak genomineerd. Het zestal maakt onder meer kans op de prijzen voor beste band, beste album en beste single. Andere genomineerden zijn Moke, Anouk, Bløf en Wouter Hamel. De uitreiking is live te volgen via de radiozender.

Zondag sluit de zender het weekend af met de NL Top 100. Daarin zijn de honderd favoriete platen van de 3FM-luisteraars op een rijtje gezet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen