Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnieuw roerige nacht voor Amy Winehouse

Shownieuws

Zangeres en drugsverslaafde Amy Winehouse heeft woensdagavond twee mannen aangevallen en hard in hun gezicht geraakt. Dat meldde The Sun donderdag.

Zangeres en drugsverslaafde Amy Winehouse heeft woensdagavond twee mannen aangevallen en hard in hun gezicht geraakt. Dat meldde The Sun donderdag. Op een foto op de website van de Britse krant is een van haar slachtoffers met een dikke lip te zien.

De wilde nacht van Amy, waarin zij harddrugs zou hebben gebruikt, begon in een pub, waar een jongen weigerde haar bij de pooltafel te laten. Vervolgens sloeg ze de jongen, die naar eigen zeggen 'woedend' op haar werd. Hij sloeg haar niet terug omdat zij een vrouw is, verklaarde hij tegenover The Sun.

Toen Amy de kroeg verliet, hield een man een taxi voor haar aan. Terwijl zij in de taxi werd geholpen, was ze kennelijk in de veronderstelling dat de man haar wilde aanranden, waarop ze hem op een kopstoot trakteerde. Het slachtoffer deed diezelfde avond aangifte.

De 'Rehab'-zangeres had dinsdag ook een wilde nacht, toen ze haar eigen huis niet meer inkwam en samen met een voorbijganger haar garagedeur forceerde.

In een filmpje dat vorige week opdook, was Amy opnieuw te zien terwijl ze drugs gebruikte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen