Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jane's Addiction in oerbezetting op NME Awards

Shownieuws

Jane's Addiction heeft de NME Awards aangegrepen om een reünieconcert te geven. Het was voor het eerst sinds zeventien jaar dat alle leden weer samenkwamen.

Jane's Addiction heeft woensdag de Amerikaanse versie van de NME Awards aangegrepen om een reünieconcert te geven. Perry Farrell, Dave Navarro, Eric Avery en Stephen Perkins stonden voor het eerst sinds zeventien jaar samen op het podium. Hoewel er sinds het einde van de band in 1991 meerdere reünies plaatsvonden, was het voor het eerst dat bassist Avery van de partij was.

De rockband, onder meer bekend van het nummer 'Been caught stealing', mocht ook een prijs in ontvangst nemen. Jane's Addiction werd bekroond met de oeuvreprijs 'Godlike Genius'. Of de rockers weer samen op toer zullen gaan, is vooralsnog onbekend.

Andere winnaars op de eerste Amerikaanse editie van het prijzengala waren zanger Mick Jones van de Britse punkrockband The Clash en de Amerikaanse band The Lemonheads.

NME is een Brits muziekweekblad. In februari vonden de Britse NME-awards plaats in Londen. Arctic Monkeys kwam toen als grote winnaar uit de bus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen