Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jay-Z feest zonder trouwring met Kanye West

Shownieuws

Jay-Z is zonder trouwring gespot terwijl hij met zijn maatje Kanye West aan het feesten was. Het duo ging op stap na een optreden van West in Los Angeles.

(Novum/AP) - Jay-Z is zonder trouwring op een afterparty van Kanye West gespot. West vierde de afterparty na een optreden in Los Angeles van zijn 'Glow in the dark'-toer. De twee ontmoetten elkaar vervolgens in nachtclub Goa. Tegen de tijd dat Jay-Z en West in de club arriveerden, waren beroemdheden als Paris Hilton, Benji Madden en Rob Kardashian alweer naar huis.

Wel kwam Jamie Foxx nog even een kijkje nemen in de club. Ook de Amerikaanse Nickelodeon-presentator Quddus en American Idol-kandidaat Michael Johns stonden dinsdag op de afterparty te feesten.

West werd zonder ex-verloofde Alexis Phifer gezien. De twee zijn sinds maandag uit elkaar, omdat het volgens Phifer niet meer werkte. West verloor in november vorig jaar zijn moeder. Daardoor kon hij niet naar Nederland komen voor zijn toernee.

Jay-Z laat nog steeds in het midden of hij nu wel of niet getrouwd is met Beyoncé. De twee werden meerdere malen in het openbaar met trouwring gespot en de trouwvergunning die vorige week werd ingeleverd, bevestigde het gerucht dat de twee op 4 april getrouwd zijn.

Fans van Jay-Z kunnen 1 juli naar Rotterdam afreizen. Dan staat de 38-jarige rapper in Ahoy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen