Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fergie zingt titelsong 'Sex and the city'-film

Shownieuws

Fergie zingt de titelsong van de film 'Sex and the city'. In 'Labels or love' zingt Fergie dat ze niet op zoek is naar liefde. De film is vanaf juni te zien.

Fergie zingt de titelsong van de filmversie van 'Sex and the city'. Dat heeft ze bekendgemaakt in het Amerikaanse tijdschrift People. In 'Labels or love' zingt Fergie dat ze niet op zoek is naar liefde, maar eerder naar de labels die aan kleren hangen. In het liedje is de herkenbare tune van de populaire televisieserie te horen.

Fergie koos er bewust voor de titelsong te zingen. "Toen ik opgroeide keek ik altijd naar 'Sex and the city' en veel van mijn vriendinnen deden dat ook", legt de 33-jarige zangeres uit. "Ik had het gevoel dat de personages mijn vriendinnen waren, dus om deel uit te maken van het filmproject is echt geweldig."

Op de rest van de soundtrack staan ook een aantal grote namen. Onder anderen Al Green, India.Arie, Joss Stone en Nina Simone zijn vertegenwoordigd. Oscarwinnares Jennifer Hudson, die de rol van assistente in de film op zich neemt, zingt het speciaal voor de film geschreven nummer 'All dressed in love'.

De film verschijnt op 12 juni in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen