Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tanja Jess terug naar roots in Brabantse regiosoap

Shownieuws

Tanja Jess gaat weer acteren en speelt vanaf december in de Brabantse regiosoap Wolfseinde. De actrice kijkt ernaar uit weer terug te keren naar acteren.

Tanja Jess heeft zin in haar rol als burgemeester Monique van Someren in de Brabantse regiosoap Wolfseinde. "Erg leuk om weer een beetje terug te gaan naar mijn roots", zegt Jess, die is opgegroeid in het Brabantse plaatsje Nuenen. De opnamen van de 26-delige serie vinden plaats in de gemeente Geertruidenberg en nemen drie maanden in beslag. "Ik kijk ernaar uit weer te gaan spelen", zegt de 41-jarige actrice.

De serie draait om Monique, die met haar tienerdochter Kim naar de dubbelgemeente Wolfseinde verhuist. Daar wordt ze aangesteld als burgemeester en krijgt als taak de twee gemeenten, die elkaar niet liggen, samen te smeden.

Jess is nog vaak in Brabant omdat haar ouders daar wonen. Voor de opnamen zal de actrice ook moeten gaan wonen in de provincie. "De productie zorgt wel voor enige vorm van huisvesting. Verder wordt het een heleboel heen en weer gereis", vertelt ze.

De actrice heeft verschillende programma's op televisie gepresenteerd, zoals Temptation Island en Underlover Lover. Over toekomstige projecten zegt ze wel dat die er komen, maar ze mag er nog niets over zeggen.

Wolfseinde is vanaf december op de regionale Omroep Brabant te zien. De serie wordt geregisseerd door Ger Poppelaars en is gebaseerd op een visie van Pieter Kuijpers, de regisseur van 'TBS' en 'Van God los'. Naast Jess spelen onder meer Josine van Dalsum en Ad van Kempen een rol in de serie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen