Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mark Wahlberg opnieuw vader

Shownieuws

Mark Wahlberg en zijn vriendin Rhea Durham verwachten hun derde kindje. In september zou het jongetje in september verwachten, dat onthult OK! Magazine.

Mark Wahlberg en zijn 29-jarige verloofde Rhea Durham verwachten hun derde kind. De 'Departed'-acteur is nog niet naar buiten getreden met het heuglijke nieuws, maar vrienden van de ster hebben hun mond voorbij gepraat. Volgens het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine verwachten Wahlberg en Durham in september een jongetje.

Vrienden van de acteur zeggen dat de Oscargenomineerde acteur in de wolken is. "Hij grapte altijd dat hij een dozijn kinderen op de wereld wilde brengen, dus hij lijkt goed op weg", zegt een van zijn vrienden.

Het koppel heeft al twee kinderen, de 4-jarige Ella Rae en de 2-jarige Michael. Ook al is het stel al vier jaar verloofd, Wahlberg lijkt geen haast te hebben Durham te trouwen.

De acteur is de aankomende tijd in veel films te zien. Zo speelt de 36-jarige Wahlberg in de nieuwe film van horrorregisseur M. Night Shyamalan, 'The happening'. Ook is hij te zien in de boekverfilming van 'De wijde hemel' van schrijfster Alice Sebold. Die laatste wordt geregisseerd door 'Lord of the rings'-regisseur Peter Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen