Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Riva co-presentator Sterrenpalet Live

Shownieuws

René Riva en Christina van S. presenteren samen het programma Sterrenpalet Live. Het programma wordt vanaf 20 april 's ochtends op SBS 6 uitgezonden.

René Riva is de copresentator van het nieuwe SBS 6-programma Sterrenpalet Live. Dat meldt de volkszanger, die in februari de single 'In jouw blauwe ogen' uitbracht, op zijn website. Hij presenteert de shows samen met de Eindhovense zangeres Christina van S.

Onder anderen Grad Damen, René Schuman, René Karst, René Schuurmans, Vinzzent en Mick Harren beklimmen het podium tijdens de shows, die worden opgenomen in zaal De Zwaan in Deurne. Het programma gaat naast optredens bestaan uit muziekclips en een aantal vaste onderdelen.

Sterrenpalet Live wordt een op Duitse leest geschoeide ochtendshow. In 2003 begon een lokale omroep in Roermond met het programma, waarna de Limburgse regionale zender L1 het vorig jaar oppikte. Voor de landelijke première wordt het in een nieuw jasje gestoken.

In de eerste aflevering, die zondag wordt opgenomen, treedt de 28-jarige Riva zelf op, waarna hij ook de vier daaropvolgende shows presenteert. Het programma is vanaf volgende week zondag 's ochtends op SBS 6 te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen