Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek even terug bij TV Oost

Shownieuws

Daphne Bunskoek keert even terug op haar oude nest. De presentatrice speelt donderdag een gastrol in de satirische tv-show Morgen Lach je Erom van TV Oost.

Daphne Bunskoek keert even terug op haar oude nest. Samen met oud-collega Eddy Zoey speelt de presentatrice donderdag een gastrol in de satirische tv-show Morgen Lach je Erom van TV Oost. Dat heeft de omroep woensdag bekendgemaakt.

De 34-jarige Bunskoek en de 41-jarige Zoey maakten eind jaren negentig samen met Willem Alkema het jongerenprogramma Jong Belegen voor de Overijsselse omroep. Daphne maakte tien jaar geleden de overstap naar muziekzender TMF en kwam vervolgens bij RTL 4 terecht, terwijl Zoey bij BNN ging werken. Alkema ging het theater in. Hij maakte onder meer samen met Jeroen Kijk in de Vegte de 'Not the dr. Phil Show'.

Programmamaker Alkema, die sinds een jaar terug is op TV Oost met het dagelijkse programma 'En dan nog even dit', had slechts één telefoontje nodig om zijn oud-collega's te overtuigen. Bunskoek en Zoey zijn te zien in een sketch over een grote goochelaarsfamilie. Ook speelt het duo een echtpaar met een bijzonder moeilijk opvoedbaar kind.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen