Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris kookt voor Benji op jubileum

Shownieuws

Paris Hilton en Benji Madden hebben onlangs gevierd dat ze twee maanden samen zijn. "Ik heb eten gemaakt en we hebben films gekeken", vertelt ze aan People.

Paris Hilton en haar vriend Benji Madden hebben onlangs gevierd dat ze twee maanden een liefdeskoppel zijn. "Ik heb eten gemaakt en we hebben een paar films gekeken", vertelt de 27-jarige hotelerfgename in het Amerikaanse tijdschrift People. "Daarna zijn we naar een verjaardagsfeestje gegaan en hebben we lasergame gespeeld. Het was heel cool."

De blondine is nog altijd smoorverliefd op de 29-jarige gitarist van Good Charlotte. "Hij is zo anders dan alle anderen met wie ik ooit een relatie heb gehad", beweert ze. "Ik voel me gelukkig, verliefd en op mijn gemak als ik bij hem ben."

Onlangs vergezelde Hilton haar vriendje op een tournee door Europa en Zuid-Afrika. "Het was geweldig", vindt ze. "We vonden vooral de safari in Zuid-Afrika heel leuk. "We zijn allebei gek op dieren dus dat was een geweldige ervaring."

Volgens geruchten zijn Paris en haar beste vriendin Nicole Richie druk bezig met de voorbereidingen van een dubbel huwelijk. Richie heeft een relatie met Benji's tweelingbroer Joel en kreeg in januari met hem een dochtertje. Maar van een huwelijk is volgens Paris nog lang geen sprake. "Daar is niets van waar. We zijn gewoon heel gelukkig samen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen