Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Erik de Bruyn maakt romantische komedie

Shownieuws

Erik de Bruyn maakt een film over een schrijfster van liefdesromans met een writer's block. De romantische komedie draagt vooralsnog de titel 'Aggie'.

Erik de Bruyn maakt een film over een schrijfster van liefdesromans die te maken krijgt met een writer's block. De regisseur van 'Wilde mossels' en 'Nadine' vertelt aan Novum Nieuws dat de romantische komedie vooralsnog de titel 'Aggie' draagt. Het scenario is van de hand van Jacqueline Epskamp, die eerder het script schreef van de miniserie Stellenbosch.

Voor de hoofdrol zijn op dit moment twee actrices in beeld. "Maar het zou kunnen dat dat er drie worden", vertelt producent Johan Nijenhuis van NL Film. "Er wordt verder nog niet serieus gecast." Wanneer de opnamen voor de komedie van start gaan, is nog onbekend.

Nijenhuis is als regisseur en producent verantwoordelijk voor heel wat Nederlandse komedies, al dan niet van romantische aard. Zo maakte hij onder meer 'Alibi' en 'Volle maan'. De Bruyn maakte onlangs bekend dat hij druk werkt aan de zwarte komediethriller 'Odessa star', waarin Jeroen van Koningsbrugge een van de hoofdrollen speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen