Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bob Fosko speelt uitbater bingohal

Shownieuws

Bob Fosko speelt een rol in de musical 'Bingo!', die vanaf 28 mei te zien is in theater M-Lab. De acteur kruipt in de huid van een uitbater van een bingohal.

Bob Fosko speelt een rol in de musical 'Bingo!'. De 52-jarige acteur en zanger kruipt in de huid van René, een uitbater van een bingohal. Dat maakte het Amsterdamse theater M-Lab, waar de productie van 28 tot en met 31 mei te zien is, woensdag bekend.

'Bingo!' is gebaseerd op de gelijknamige roman van Clark Accord, die ook het script schreef voor de musical. Het boek, dat vorig jaar verscheen en waarvan volgend jaar een filmversie verschijnt, zorgde voor ophef in de Surinaams-Nederlandse gemeenschap. Volgens Accord hebben Surinamers de illusie dat hun integratie geslaagd is, terwijl de problemen binnen de groep levensgroot zijn. Een van die problemen zou bingoverslaving zijn.

In 'Bingo!' speelt Manoushka Zeegelaar Breeveld een arme moeder die samen met haar 22-jarige dochter (Aisa Winter) tijdens een bingoavond hoopt de jackpot te winnen. Andere bingogasten worden gespeeld door onder anderen Jetty Mathurin en Carolina Mout.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen