Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trouwpapieren bevestigen huwelijk Beyoncé en Jay-Z

Shownieuws

De trouwvergunning van het huwelijk tussen Beyoncé en Jay-Z is opgedoken. De gemeentesecretaris van het stadje Scarsdale heeft de geruchten bevestigd.

De trouwvergunning van het huwelijk tussen Beyoncé en Jay-Z is opgedoken. Nu is het gerucht bevestigd dat al geruime tijd de ronde deed: de zangeres en de rapper zijn eerder deze maand getrouwd. De gemeentesecretaris van het stadje Scarsdale, waar de twee trouwden, heeft tegenover het Amerikaanse tijdschrift People bevestigd dat het koppel de getekende papieren vrijdag heeft ingeleverd.

Volgens de gemeentesecretaris is de officiële datum waarop het stel elkaar de ringen omdeed 4 april. Het huwelijk werd bezocht door de ouders van Beyoncé, haar zusje Solange, vriendin Gwyneth Paltrow en haar beide ex-collega's van Destiny's Child.

De 26-jarige Beyoncé is vervolgens meerdere malen in het openbaar met de rapper gespot terwijl ze angstvallig haar ringvinger bedekte. Maar tijdens een concert van haar man liet de zangeres haar schroom vallen, toen ze ongegeneerd haar handen in de lucht gooide en een diamanten ring te zien was. Tot op heden heeft het stel, dat al jaren samen is, niet officieel bevestigd getrouwd te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen