Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angie Stone schittert in Amsterdam

Shownieuws

Angie Stone heeft dinsdag een 'schitterend' optreden gegeven in de Heineken Music Hall. Ze bracht gekleed in een glittertrui haar grootste hits ten gehore.

Angie Stone heeft dinsdagavond een 'schitterend' optreden gegeven in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De volslanke souldiva bracht, gekleed in een glittertruitje en -vestje en een superstrakke spijkerbroek haar grootste hits ten gehore.

De 47-jarige Stone begon de show met het nummer 'Time of the month'. Ze had de touwtjes stevig in handen tijdens het optreden. De bandleden speelden op commando sneller of langzamer, Motown-achtig of meer gospelachtig en harder of zachter. De Amerikaanse diva wisselde snelle nummers af met intieme ballads.

De zangeres had niet alleen de band stevig in haar greep; ook het publiek danste met liefde naar de pijpen van Stone. Zo zongen de fans uit volle borst mee op nummers als 'No more rain (in this cloud)', 'Wish I didn't miss you' en 'Brotha', terwijl Stone improviseerde.

Stone, die het oorspronkelijke concert op 14 februari wegens ziekte moest afzeggen, sloot de avond af met 'Happy being me' van haar laatste album 'Art of love and war'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen