Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Richie Sambora treft schikking

Shownieuws

Richie Sambora heeft een schikking getroffen met de openbaar aanklager. Hij bekende schuld aan rijden met alcohol op, waardoor een tweede aanklacht verviel.

(Novum/AP) - Richie Sambora heeft een schikking getroffen met de openbare aanklager die hem wilde vervolgen voor rijden onder invloed. Hij bekende schuld aan rijden met een te hoog alcoholpromillage in zijn bloed. Een tweede aanklacht voor rijden onder invloed kwam daarmee te vervallen, maakte een woordvoerder van de aanklager bekend.

De gitarist van Bon Jovi, die niet aanwezig was tijdens de zitting, kreeg een proeftijd van drie jaar opgelegd. Daarnaast moet hij drie maanden een programma volgen om te leren omgaan met alcohol en moet hij de rechtskosten betalen.

De 48-jarige Sambora werd vorige maand in Laguna Beach gearresteerd nadat hij met zijn zwarte Hummer over de weg slingerde. Zijn 10-jarige dochter Ava, die hij kreeg met zijn ex-vrouw Heather Locklear, zat samen met een eveneens minderjarig nichtje en Sambora's partner Jenn Mallini bij hem in de auto.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen