Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Radcliffe vindt zijn Assepoester

Shownieuws

Daniel Radcliffe beleeft zijn Assepoester-verhaal. Het onbekende Australische meisje op wie de 'Harry Potter'-ster in één oogopslag verliefd werd, is gevonden.

Daniel Radcliffe beleeft zijn eigen Assepoester-verhaal. Het onbekende Australische meisje op wie de 'Harry Potter'-ster in één oogopslag verliefd werd, is gevonden. Het meisje meldde zich bij de lokale Australische krant Adelaide Now.

Tijdens de Australian Film Institute Awards werd Radcliffe onlangs betoverd door de schoonheid van een Australische jongedame, die hij vervolgens uit het oog verloor. "Ik heb een uur lang op het feestje naar haar gezocht. Ik moet er uit hebben gezien als een zielig miserabel sulletje", vertelde hij maandag in een interview met de Australische krant The Daily Telegraph. Na het interview ging heel Australië op zoek naar de Assepoester van Radcliffe.

De 20-jarige Cassi McKay is ervan overtuigd dat zij diegene is op wie Radcliffe tijdens de filmprijsuitreikingen verliefd is geworden. "Hij keek de hele tijd naar me en ik heb wel een aantal keer met een zwoele blik zijn kant opgekeken", zegt zij in Adelaide Now. "We hebben dan ook flink oogcontact gehad." Vervolgens werden de twee aan elkaar voorgesteld en hebben ze kort met elkaar gepraat.

Cassi moet Radcliffe wel teleurstellen; ze heeft namelijk al tweeënhalf jaar een vaste relatie. "Ik heb mijn vriend alles over hem verteld, maar wil graag nog een keer met Daniel praten." Toevallig vertrekt ze volgende week naar Londen, waar de 18-jarige Radcliffe vandaan komt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen