Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tygo en Eva doen het rustig aan

Shownieuws

Tygo Gernandt en Eva van de Wijdeven hebben nog geen plannen om te gaan samenwonen. We bouwen onze band stapje voor stapje op", vertelt de 23-jarige actrice.

Tygo Gernandt en Eva van de Wijdeven zijn al een jaar een stel, maar hebben nog geen plannen om te gaan samenwonen. "We doen het rustig aan, vooral omdat we van nature overal vol inspringen", legt de actrice uit. "We bouwen onze band stapje voor stapje op, anders maken we straks iets kapot en dat zou zonde zijn."

Het duo ontmoette elkaar op de set van 'Dunya & Desie: de film', die momenteel in de bioscopen draait. "We kregen pas zes of zeven maanden na het draaien iets", vertelt de 23-jarige actrice, die de hoogblonde Desie speelt in de roadmovie. "We hebben eenzelfde soort energie, we zijn allebei een spring-in-'t-veld. Toen het er eenmaal was, konden we er niet meer omheen en was het ook meteen dikke mik."

De 34-jarige Gernandt kon niet zomaar met het hart van Eva op de loop gaan. "Toen ik hoorde dat Eva iets met Tygo had, moest hij natuurlijk eerst bij mij door de keuring", lacht Maryam Hassouni, die Dunya speelt in de film. "Ik sta erachter, want ze horen gewoon bij elkaar. Ze zijn heel gelukkig samen en het is leuk om dat te zien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen