Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Marit van Bohemen blijft nuchter

Shownieuws

Marit van Bohemen maakt zich niet al te druk over haar zwangerschap. "Ik ben er helemaal niet dagelijks mee bezig", vertelt de presentatrice.

Marit van Bohemen maakt zich niet al te druk over haar zwangerschap. "Ik ben er helemaal niet dagelijks mee bezig", vertelt de presentatrice. "Het is meer de omgeving die me er af en toe op wijst dan dat ik er zelf heel druk mee ben."

De 36-jarige Van Bohemen is inmiddels zes maanden in verwachting van haar eerste kindje. "Ik heb nauwelijks ergens last van, dus ik heb echt geluk gehad" vertelt de blondine, die onder meer bekend is van het RTL-programma Campinglife. "Ik vind het allemaal leuk en spannend, maar ik denk dat het pas echt gaat leven op het moment dat je je kindje in handen hebt."

De voorbereidingen op de komst van het kindje zijn nog in volle gang. "De babykamer is voor een deel af, maar daar moet nog wel wat aan gebeuren", lacht de presentatrice. Of de kamer roze of blauw wordt, laat Marit in het midden. "Ik weet wat het wordt, maar dat hou ik voor mezelf."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen