Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Judith Osborn blij met vibrerend mobieltje

Shownieuws

Judith Osborn is in de wolken met haar Ladyphone. "Iedereen zegt dat het een vrouwvriendelijke telefoon is, dus ik neem aan dat hij een trilfunctie heeft."

Judith Osborn is in de wolken met haar gloednieuwe Samsung Ladyphone, die ze maandagavond in ontvangst mocht nemen in het Amsterdamse Amstel Hotel. "Iedereen zegt dat het een vrouwvriendelijke telefoon is, dus ik neem aan dat hij een trilfunctie heeft", lacht de 41-jarige modeontwerpster. "Dat zou wel heel handig zijn en lekker ook."

De blondine was een van de vele bekende Nederlandse vrouwen die waren afgekomen op het evenement waarbij de trendy mobieltjes gratis werden uitgedeeld. Zo namen Sylvana Simons, Marijke Helwegen, Marit van Bohemen, Quinty Trustfull en zangeres Floortje het zwartgouden mobieltje in ontvangst.

"Wij zijn echt heel erg dat we zoiets dan weer voor niets krijgen", vindt Edsilia Rombley. Zangeres Do deelt dat gevoel. "Ik schaam me wel dat ik hier weer sta met een gratis telefoontje om mijn nek. De mensen zullen wel denken: 'daar komen ze weer met hun grijpgrage handjes'."

Fajah Lourens kwam al voor de vierde keer haar jaarlijkse gsm ophalen. "Ik geef eigenlijk niet zo veel om telefoons; ik zou er nooit veel geld aan uitgeven", zegt de voormalige GTST-actrice.

Niet alleen bekende Nederlandse vrouwen waren afgekomen op het evenement, ook de mannen waren wel in voor een gratis Ladyphone, die pas volgende week in de winkels ligt. Zo was ook Christophe Haddad aanwezig op het evenement, net als Maik de Boer en Ferry Somogyi. "We krijgen gewoon een gratis telefoon, dat is toch een luxe?", vindt de 29-jarige Haddad. "Dat is de reden dat we hier zijn." Ook al vindt Haddad de telefoon heel mooi, hij geeft hem toch weg. "Hij is voor mijn 16-jarige zusje."

Victoria Koblenko was in het gezelschap van haar vriend Evgeniy Levchenko naar feestelijke avond gekomen. Lev, zoals de 30-jarige voetballer van FC Groningen wordt genoemd, heeft nooit de behoefte om de telefoon van zijn vriendin te controleren. "Nee, ik vertrouw haar volledig", vertelt hij. Koblenko geeft toe dat ze in het begin niet de verleiding kon weerstaan om de sms'jes in de telefoon van haar vriend te checken. "Dat was niet erg goed voor de romantiek." Sindsdien heeft ze dat niet meer gedaan. "De twijfels komen en gaan, maar dat doe ik niet meer."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen