Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joling nijdig op Gordon om 'verkeerde' single

Shownieuws

Het is weer eens bonje tussen Gerard Joling en Gordon. Volgens Joling heeft zijn blonde collega hem afgelopen weekeinde voor schut gezet in zijn radioprogramma.

Het is weer eens bonje tussen Gerard Joling en Gordon. Volgens Joling heeft zijn blonde collega hem afgelopen weekeinde voor schut gezet in zijn radioprogramma Gordon on Air. Hij draaide in zijn 538-show een kwalitatief mindere versie van '24 uur verliefd', de nieuwe single van Joling. "Zó jammer", zegt de zanger dinsdag in De Telegraaf.

De versie betrof een eerdere live-opname uit de show van Radio 538-dj Edwin Evers. "Dat was duidelijk een mindere uitvoering. Terwijl ik Gordon vorige week nog een officiële studio-opname van mijn single had gegeven." Gordon wilde Joling een hak zetten, meent de laatste. "Onder collega's is het not done om een ander minder goed uit de verf te laten komen."

Gordon is zich echter van geen kwaad bewust. "Ik begrijp er helemaal niets van", stelt hij in het dagblad. "Ik heb gewoon het singletje gepakt dat bij 538 in de computer staat." De zanger verdenkt zijn mede-Topper zelfs van een roep om aandacht. "Ik ben geneigd om te denken dat Gerard deze publiciteit wel goed kan gebruiken", stelt hij.

De drie concerten van de Toppers, die staan gepland voor 23, 24 en 27 mei, komen niet in gevaar door de kleine vete. "Ik ben professioneel genoeg om er helemaal voor te gaan", zegt Joling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen