Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alex Klaassen als Gooische Vrouw

Shownieuws

Alex Klaassen gaat een rol vertolken in de serie Gooische Vrouwen. Het programma gaat niet op zoek naar een vervanger voor actrice Annet Malherbe.

Alex Klaassen is te zien in het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen. De serie raakte na het afgelopen seizoen een van de hoofdrolspelers, Annet Malherbe, kwijt. De makers van de serie gaan niet op zoek naar een vaste vervanger, maar naar verschillende nieuwe karakters. Dat maakte RTL Boulevard maandag bekend.

Wie er naast Klaassen nog in de serie worden geïntroduceerd, is nog niet bekend. Opnames voor de nieuwe serie van Gooische Vrouwen vinden momenteel plaats en de serie is later dit jaar te zien op RTL 4. Linda De Mol, Tjitske Reidinga en Susan Visser zijn wel weer gewoon in het nieuwe seizoen te zien.

De eerste drie seizoenen van de serie werden goed bekeken en succesvol op dvd uitgebracht. De serie werd in 2006 en 2007 genomineerd voor een Gouden Televizier-ring.

Klaassen, die oorspronkelijk cabaretier is, wist vorig jaar nog een rolletje te bemachtigen in de bioscoophit 'Alles is liefde'. In de zomer van 2006 deed hij mee in Wie is de Mol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen