Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan grijpt naar de fles in club

Shownieuws

Lindsay Lohan lijkt haar goede voornemens te zijn vergeten. Zaterdag liet de actrice, die al maanden nuchter door het leven gaat, de drank rijkelijk vloeien.

Lindsay Lohan lijkt al haar goede voornemens te zijn vergeten. Zaterdagavond liet de 21-jarige actrice, die sinds een verblijf in een afkickkliniek nuchter door het leven gaat, de drank rijkelijk vloeien tijdens een avondje uit in New York. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Lohan was in een hippe club in de Big Apple met haar goede vriendin Samantha Ronson, die daar een avond voor dj speelde. De actrice, die net als haar vriendin was gekleed in een zwart leren jasje, kon de Grey Goose-wodka en Red Bull-cocktails niet weerstaan toen ze uit haar dak ging op nummers als 'Gimme more' van Britney Spears en '4 Minutes' van Madonna.

Het is niet de eerste keer dat 'LiLo' zich in het uitgaansleven waagt met Samantha Ronson. Vorige week struinde het duo drie verschillende clubs in Los Angeles af.

De actrice bracht vorig jaar tot tweemaal toe lange tijd door in een afkickkliniek. Haar laatste verblijf duurde twee maanden, waarna Lohan als herboren aan een alcoholvrij bestaan begon.

Op oudejaarsavond ging ze publiekelijk in de fout, toen ze op een feestje in Italië een fles champagne aan haar mond zette. Haar advocaat liet een dag later een verklaring uitgaan waarin hij stelde dat ze zich had laten meeslepen in het feestgedruis en dat ze geenszins opnieuw aan de drank was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen