Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Radcliffe zoekt 'weggetoverd' meisje

Shownieuws

Een Australische krant is een zoektocht begonnen naar een meisje op wie Daniel Radcliffe in één oogopslag verliefd werd. Hij verloor haar uit het oog.

Daniel Radcliffe, bekend van zijn vertolking van Harry Potter in de gelijknamige filmreeks, is naarstig op zoek naar een onbekend Australisch meisje op wie hij in één oogopslag verliefd werd. "Ze bleef me de hele avond aanstaren en ik wou haar telefoonnummer weten, maar kon haar daarna niet meer vinden", zegt de 18-jarige acteur in een interview met de Australische krant The Daily Telegraph.

Tijdens de Australian Film Institute Awards werd Radcliffe betoverd door de schoonheid van de Australische jongedame, die hij uit het oog verloor. "Ik heb een uur lang op het feestje zitten zoeken naar haar. Ik moet er uit hebben gezien als een zielig miserabel sulletje", vertelt hij, "maar als ik haar had gevonden, zou het dat allemaal waard zijn geweest."

De Australische krant is voor de 'Harry Potter'-ster een zoektocht begonnen. Degene die denkt de vermiste Australische schone te zijn, kan zich anoniem melden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen