Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reallifesoap voor familie van Idol Neil

Shownieuws

De familie van ex-Idol Neil krijgt mogelijk een eigen reallifesoap. De vader van het gezin, Ben Hendriks, is hierover in gesprek met producent Blue Circle.

De familie van ex-Idol Neil krijgt mogelijk een eigen reallifesoap. De vader van het gezin, Ben Hendriks, vertelde zondag hierover in gesprek te zijn met televisieproducent Blue Circle.

De rode draad in de soap wordt wellicht een benefietconcert dat het gezin op poten wil zetten. Tijdens het concert moeten de zeven muzikale Hendriks-kinderen het podium betreden.

Maar Ben ziet ook graag grote artiesten voor het goede doel zingen. Of die al in de rij staan om met de familie Hendriks op het podium te staan, weet hij nog niet. "Er is nog niets zeker en we hebben alleen gesprekken gevoerd met Blue Circle. Maar misschien dat we maar eens een bezoekje aan Marco Borsato moeten brengen."

De familie Hendriks, waarvan enkele telgen ook al in eerdere edities van Idols te zien waren, hoopt dat de realitysoap er een wordt in de trant van Only Joling. "Gerard Joling is ook lekker zichzelf", legt vader Ben uit. Maar het gezin heeft ook goed naar de concurrentie gekeken en alvast aantekeningen genomen over hoe het niet moet. "Ik heb ook shows gezien waarbij artiesten lopen te pochen met hun waardevolle spullen en die helemaal niet echt overkomen."

Wanneer de opnamen voor de show gaan beginnen, en op welke zender die eventueel te zien zal zijn, kan Ben nog niet zeggen. Maar hij heeft er een 'goed gevoel' bij. Hij weet in ieder geval zeker dat de serie met het negenkoppige gezin 'veel gezelliger' zal worden dan de doorsnee reallifesoap.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen