Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ryan Phillippe schrok van media-aandacht

Shownieuws

Ryan Phillippe is geschrokken van de media-aandacht die zijn huwelijk tot stand bracht. Ook heeft hij spijt van zijn agressieve houding tegenover de paparazzi.

Acteur Ryan Phillippe is best wel geschrokken van de media-aandacht die zijn huwelijk met Reese Witherspoon teweegbracht. "Ik dacht dat ik er gemakkelijk mee kon omgaan. Mensen deden constant speculaties en vertelden leugens. Dat heeft uiteindelijk een zwaardere tol geëist dan ik in eerste instantie dacht ", vertelt Phillippe in een interview op de website van The Times Magazine.

Aan het huwelijk van Phillippe en Witherspoon kwam vorig jaar na acht jaar een einde. Waar de 33-jarige acteur spijt van heeft, is de manier waarop hij zich vroeger opstelde tegenover de paparazzi. Zijn dochtertje Ava zou zijn agressieve houding hebben overgenomen. "Ze is zich erg bewust van haar omgeving en dat zorgt voor stress. Toen Ava klein was, was ik ook erg jong. Ik werd dan fysiek gewelddadig tegen fotografen omdat mijn eerste gevoel was dat ik haar moest beschermen."

Hij benadrukt dat zijn jongere zoontje Dean niet zo is. "Voornamelijk omdat ik in het begin van zijn leven heel luchtig deed over paparazzi. Maar ik zal nooit vergeten dat Ava een keer van school terugkwam en het verhaal vertelde dat klasgenootjes haar foto hadden gezien in een tijdschrift. Op de foto droeg ze een dekentje bij zich en daar is ze toen erg mee gepest."

Phillippe is momenteel bezig met een promotietoer voor zijn nieuwe film 'Stop-Loss'. Binnenkort speelt hij in de film 'Franklyn'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen