Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse gebruikt weer drugs in filmpje

Shownieuws

Weer is een filmpje opgedoken waarop te zien is hoe de Britse zangeres en Grammy-winnares Amy Winehouse drugs gebruikt. Ditmaal rookt Amy 'slechts' een joint.

Wederom is een filmpje opgedoken waarop te zien is hoe de Britse zangeres Amy Winehouse drugs gebruikt. Het is geplaatst op de website van de Britse tabloid News of the World.

Ditmaal rookt de Grammy-winnares 'slechts' een jointje, terwijl ze midden op straat in Londen ruzie staat te maken met een vriend. Het tweetal komt net terug uit de stad van een feestje voor zijn verjaardag en Amy zegt meermaals dat hij problemen met haar gaat krijgen.

Te zien is hoe Amy vervolgens gillend naar binnen loopt. Ook neemt ze een paar flinke hijsen van haar joint, terwijl het lijkt alsof ze niet doorheeft dat er camera's op haar gericht zijn. Eerder dook al een filmpje van de artieste op waarin ze met een crackpijp te zien was.

Amy is de afgelopen tijd weer druk bezig met muziek en is met goede vriend Mark Ronson bezig met de titelsong van de nieuwe James Bond-film 'Quantum of solace'. Ook werkt de drugsverslaafde zangeres aan de opvolger van haar album 'Back to black'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen