Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Dochter Bob Geldof drukt jurk achterover'

Shownieuws

De dochter van Bob Geldof, Peaches, is betrapt op het stelen van een jurk. Volgens haar ging dat volledig per ongeluk, omdat ze de jurk met haar sjaal verwarde.

Peaches Geldof, de dochter van Bob Geldof, is betrapt op het stelen van een jurk. Dat meldt de Engelse krant The Sun.

Peaches bezocht in Londen een modeboetiek, waar ze de ontwerpster Mei Hui Liu vertelde onder de indruk te zijn van haar creaties. Nadat ze het visitekaartje van de ontwerpster kreeg, liep de 19-jarige Peaches met een jurk onder haar jas de winkel uit, vertelde Hui Liu aan The Sun. "Het was nogal vervelend omdat ik al weken aan de jurken werk, die gemaakt worden voor een modeshow. Ze liep de deur uit met een van mijn beste creaties."

Na een aantal telefoontjes aan haar management keerde Peaches naar de boetiek terug met de jurk, waar ze het label uitgescheurd had. Haar management verklaarde volgens Hui Liu dat alles volledig per ongeluk was gegaan. Peaches zou de jurk hebben verward met haar sjaal, die dezelfde kleur heeft. Ze betaalde uiteindelijk voor de beschadigde jurk, zodat ze hem ook kon houden.

Het is niet de eerste keer dat Peaches betrapt wordt op het stelen van kleding. Zo werd ze in 2006 in een kledingwinkel aangehouden door een beveiliger, die dacht dat ze een jas achterover had gedrukt.

De dochter van de Band Aid-oprichter is momenteel druk bezig met de opnamen voor het televisieprogramma Glamour's Best Dressed List. Dat presenteert ze met Daisy Lowe, de dochter van Bush-zanger Gavin Rosdale.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen