Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney Spears terug in televisieserie'

Shownieuws

Britney Spears keert eenmalig terug op de set van de televisieserie 'How I met your mother'. Ze was daarin vorige maand al te zien als receptioniste.

Britney Spears keert eenmalig terug op de set van de televisieserie 'How I met your mother', waarin de popdiva vorige maand te zien was. De 26-jarige zangeres pakt haar oude rol als receptioniste weer op, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Wanneer ze terug is op de buis en wanneer de opnamen plaatsvinden, is nog niet bekend.

Zowel Britney als de mensen achter de show zijn enthousiast om weer samen te werken, meldt een anonieme bron aan People. "Ze had de eerste keer zo veel lol en ze heeft echt zin in de draaidagen." Opnamestudio Fox wilde nog niets bevestigen over haar terugkeer naar de beeldbuis.

Spears was eind maart in de show te zien, die zich afspeelt in 2030. Hoofdpersoon Ted Mosby vertelt aan zijn zoon hoe hij en zijn moeder elkaar leerden kennen. Spears speelde een bijrol in een aflevering als receptioniste die verliefd wordt op de hoofdpersoon. Haar rol werd door de pers positief ontvangen en de aflevering werd in Amerika door bijna elf miljoen mensen bekeken. De serie is in Nederland niet op de buis.

De zangeres heeft een zware tijd achter de rug met de slepende voogdijzaak om haar kinderen, maar lijkt de laatste tijd langzaam weer op te krabbelen. Zo wordt gefluisterd dat Spears een wereldtournee plant. Ze werd onlangs gespot in een dansstudio, waar ze hiervoor zou trainen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen