Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West leert van dood moeder

Shownieuws

Kanye West weet waar zijn prioriteiten liggen nu zijn moeder dood is. "Als ik iets van mijn moeder heb geleerd is het wel dat ik van het leven moet genieten."

Kanye West weet waar zijn prioriteiten liggen nu zijn moeder is overleden. "Als ik iets van mijn moeder heb geleerd is het wel dat ik van het leven moet genieten", schrijft de Amerikaanse rapper op zijn blog. "Ik doe niets meer wat ik niet leuk vind. Terwijl anderen zo veel mogelijk geld proberen te verdienen, probeer ik zo gelukkig mogelijk te zijn."

De moeder van West overleed in november kort na een buikwandcorrectie en een borstverkleining. Uit de autopsie bleek dat de dood van de 58-jarige Donda was veroorzaakt door een hartafwijking in combinatie met complicaties na de operatie.

De 30-jarige artiest, die hits scoorde met onder meer 'Stronger' en 'Jesus walks', dook deze week voor het eerst in zes maanden weer eens de studio in. "Het voelde goed en ik had veel inspiratie", vertelt West. "Ze zeggen dat uit een tragedie prachtige kunst kan voortkomen en dat is waar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen