Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna vraagt om uitstel in adoptiezaak'

Shownieuws

Madonna heeft verzocht om de zitting waarin de adoptie van haar zoontje David wordt geformaliseerd uit te stellen. Ze zou voor zaken naar Amerika moeten.

Madonna heeft een rechtbank in Malawi gevraagd om uitstel in de zaak rond haar adoptiezoontje David. Ze heeft een verzoek ingediend om de zitting waarin de adoptie wordt geformaliseerd te verplaatsen van dinsdag naar 15 mei. Dat heeft een betrokken advocaat gezegd tegen Reuters.

De zangeres zou het uitstel hebben aangevraagd omdat ze onverwachts voor zaken in de Verenigde Staten moet zijn. Een woordvoerder van de rechtbank weigerde het verhaal tegen het Britse persbureau te bevestigen omdat een adoptiezaak een 'vertrouwelijke aangelegenheid' is.

Madonna en haar man Guy Ritchie adopteerden de nu 2-jarige David in oktober 2006. Het afgelopen jaar werd het stel nauwlettend in de gaten gehouden door de Malawische autoriteiten. Dat werd nodig geacht om tot officiële adoptie over te kunnen gaan. Een staatsambtenaar heeft nu een lovend rapport geschreven over het gezin waarin David terecht is gekomen en daarom zou alles binnenkort kunnen worden afgerond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen