Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg nu al in Amsterdam

Shownieuws

Snoop Dogg is zaterdagmiddag gearriveerd in Nederland. Dat blijkt uit een foto van de Amerikaanse rapper op Schiphol op de site van de Amsterdamse zender AT5.

Snoop Dogg is zaterdagmiddag aangekomen in Nederland. Dat blijkt uit een foto van de Amerikaanse rapper op Schiphol die op de website van de Amsterdamse lokale omroep AT5 is geplaatst. Snoop geeft dinsdag een optreden in de hoofdstedelijke Melkweg.

Het lijkt erop dat de artiest een kleine vakantie in Amsterdam gepland heeft, aangezien hij drie dagen voor zijn optreden al is gearriveerd. Vorig jaar bracht hij ook al enkele vrije dagen in de hoofdstad door toen hem de toegang tot Groot-Brittannië werd geweigerd. De rapper besloot daarop nog enkele dagen in Nederland te slijten, waar hij een concert in de Heineken Music Hall had gegeven met Diddy.

Het optreden dat de 36-jarige Snoop dinsdag samen met Soopafly en dj Battlecat geeft, werd woensdag pas aangekondigd. Calvin Broadus, zoals de rapper eigenlijk heet, doet Nederland aan ter promotie van zijn nieuwe album 'Ego trippin', dat vorige maand verscheen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen