Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duffy stoot Madonna na één week van koppositie

Shownieuws

Madonna is na een week haar koppositie in de Single top 100 met '4 minutes (to save the world)' alweer kwijt. Duffy staat vanaf maandag op één met 'Mercy'.

Madonna moet het in de Single Top 100 afleggen tegen de Britse zangeres Duffy. De popkoningin kwam vorige week binnen op de eerste plaats met het nummer '4 minutes (to save the world)', maar ze wordt maandag van deze positie verstoten door Duffy met 'Mercy'.

'Mercy', dat twee weken geleden ook al op de eerste plaats van de singlelijst stond, is de eerste single van het debuutalbum 'Rockferry' van de 23-jarige zangeres. Woensdag ontving ze een gouden plaat voor het album uit handen van cabaretier Jörgen Rayman in zijn programma Raymann is Laat. 'Rockferry' staat op de derde plaats in de Album Top 100.

Jeroen van der Boom komt maandag binnen op de tweede plaats van de albumlijst met zijn cd 'Jij bent zo'. Andere nieuwkomers in de hitlijst zijn de Rolling Stones met 'Shine a light' op zeven, Daniel Lohues met 'Allennig II' op vijftien en Kraak & Smaak met 'Plastic people' op twintig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen