Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw album Kylie ook in VS een flop

Shownieuws

Het album 'X' van Kylie Minogue is ook in de VS geen succes. De zangeres bracht haar plaat er deze week uit; hij debuteerde hij op plek 139 in de albumlijst.

Ze mag dan wel vaak in de spotlights staan, het nieuwe album 'X' van Kylie Minogue is geen succes. In de Verenigde Staten, waar de zangeres haar plaat deze week uitbracht, debuteerde hij op plek 139 in de albumlijst. Haar grootse promotietoer, waarvoor ze onder meer een optreden weggaf in de Amerikaanse Dancing with the Stars, heeft kennelijk weinig invloed gehad.

Het album, dat in Europa eind november al uitkwam, piekte in Nederland op de 29e plaats van de Mega Album Top 100. Vervolgens zakte het al gauw naar de onderste regionen. Momenteel bezet 'X' plaats 98 in de albumlijst.

In de meeste Europese landen is Kylie zelfs al niet meer in de lijst te vinden, behalve in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, waar ze niet hoger komt dan de 44e plaats. Ook in haar thuisland Australië is geen spoor van haar album te bekennen, net als in Engeland, waar ze momenteel woont.

De blonde zangeres komt op 23 juni naar Nederland voor haar 'Kylie X 2008'-tournee. Het concert in Ahoy is nog niet uitverkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen