Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Penelope Cruz en Javier Bardem gaan trouwen'

Shownieuws

Penelope Cruz en Javier Bardem zijn van plan nog dit jaar te trouwen. Het koppel is vorige maand op vakantie in Frankrijk verloofd

Penelope Cruz en Javier Bardem zijn van plan nog dit jaar de huwelijkstaart aan te snijden. Het acteurskoppel is vorige maand in Frankrijk verloofd tijdens een vakantie, melden verschillende Amerikaanse media op basis van hevige geruchten. Bardem zou het aanzoek hebben gedaan nadat zijn moeder hem daartoe had aangemoedigd.

Het Spaanse stel ontmoette elkaar in oktober vorig jaar in Spanje tijdens de opnames voor de film 'Vicky Cristina Barcelona', de nieuwe film van Woody Allen. Ze waren eerder dit jaar samen op de rode loper van de Oscaruitreiking te bewonderen, waar Cruz geen vreemde is. Zij werd vorig jaar nog genomineerd voor haar rol in 'Volver'. Bardem ging dit jaar met de prijs voor beste bijrol aan de haal voor 'No country for old men'.

De Spaanse schone heeft al eerder relaties gehad die door de media breed zijn uitgemeten. Zo vertoonden Tom Cruise en Matthew McConaughey zich aan haar zijde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen