Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan snoert vader de mond

Shownieuws

Lindsay Lohan wordt er gek van dat haar vader zich te pas en te onpas over haar uitlaat in de media. "Ik zou willen dat hij niet meer naar de media stapt."

Lindsay Lohan wordt er gek van dat haar vader zich te pas en te onpas over haar uitlaat in de media. Dat vertelde de actrice in de Amerikaanse radioshow The Billy Bush Show. "Ik zou willen dat hij niet meer naar de media stapt", zei ze.

De 21-jarige Lohan heeft geen idee waarom haar vader de behoefte heeft de media op te zoeken. "Ik vind het maar niets, ik word er verdrietig van en zou willen dat hij ermee stopt", verklaarde ze. "Ik houd van mijn vader, maar ik snap niet waarom hij doet wat hij doet. Het is een rare situatie, het is heel gek."

Vader en dochter hadden jarenlang slechts sporadisch contact, onder meer omdat de 47-jarige Michael Lohan lange tijd in de gevangenis zat wegens mishandeling en rijden onder invloed. In de periode dat ze slecht contact hadden, sprak Michael in interviews meerdere malen zijn zorgen uit over de levensstijl van zijn dochter.

Sinds september hadden ze hun band weer aangehaald. Maar eind vorige maand voelde vader Lohan zich genoodzaakt om in het tijdschrift Us Weekly zijn gal te spuwen over de filmkeuze van Lindsay, die binnenkort in een film over sekteleider en moordenaar Charles Manson gaat spelen. "Ik hoop echt dat Lindsay terugkeert naar het soort films dat tot haar succes heeft geleid", zei hij. "Ik zou het fijn vinden als ze meer mainstreamfilms zou maken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen