Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Adrien Brody in Italiaanse horrorfilm

Shownieuws

Adrien Brody gaat in de Italiaanse horrorfilm 'Giallo' spelen. De film wordt geregisseerd door cultlegende Dario Argento.

Oscarwinnaar Adrien Brody gaat in de nieuwe film van horrorlegende Dario Argento spelen. 'Giallo' draait om een Amerikaanse stewardess die samen met een rechercheur op zoek gaat naar haar vermiste zus, die ontvoerd is door een seriemoordenaar. Dat meldt het filmvakblad The Hollywood Reporter.

De 34-jarige Brody, die nu te zien is in de film 'The darjeeling limited', is tevens uitvoerend producent van de horrorfilm. De productie start op 12 mei en wordt opgenomen in Turijn. Naast Brody, die in 2002 een Oscar won voor zijn rol in Roman Polanski's oorlogsdrama 'The pianist', zijn ook Emmanuelle Seigner uit 'The diving bell and the butterfly' en de Spaanse actrice Elsa Pataky te zien.

Voor cult-regisseur Argento is het de eerste keer dat een acteur van de faam van Brody in zijn film speelt. Eerder was de Italiaan al verantwoordelijk voor het horrordrieluik 'The three mothers', bestaande uit 'Inferno', 'Susperia' en 'Mother of tears'. Het laatste deel is momenteel te zien op het Amsterdam Fantastic Film Festival in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen