Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grad Damen houdt het niet droog bij albumrelease

Shownieuws

Grad Damen huilde tijdens de lancering van zijn nieuwe album 'Kom weer bij mij'. Uit handen van zijn 3-jarige zoon Hein ontving hij het eerste exemplaar.

Tijdens de lancering van het nieuwe album van Grad Damen rolden de tranen meerdere malen over zijn wangen. "De geboorten van mijn kinderen waren mooi en mijn trouwdag was super. Maar dit was een van de mooiste dagen van mijn leven", zei hij tegen Novum Nieuws.

Het album 'Kom weer bij mij' werd donderdagavond gepresenteerd in het stadion van FC Utrecht. Uit handen van zijn zoon Heintje (3) ontving de Bredase volkszanger het eerste exemplaar. Vol trots en emotie hield hij de plaat voor zijn fans omhoog.

Ook de vrouw van de 25-jarige Grad, Daniëlle, huilde tijdens de lancering van blijdschap. "Vooral toen het kleintje het podium op liep. Ik stond achter met de manager van Grad, en ook wij konden het niet droog houden. Grad heeft gewoon een heel grote mond, maar uiteindelijk een heel klein hartje."

Real Madrid-voetballer Wesley Sneijder was medeverantwoordelijk voor de waterlanders bij de familie Damen. Hij liet van zich horen in een videoboodschap. "Ik heb een tijd geleden voor zijn zoontje gezongen toen hij 1 jaar werd, en dat gevoel hebben we gedeeld. Dat gevoel om kinderen te hebben. Daar is uiteindelijk een vriendschap uit ontstaan", vertelde Grad. "Ik ben druk, en hij is hartstikke druk, dus we zien elkaar bijna nooit. Ik vind het prachtig om te zien dat iemand die zo groot is als Wesley Sneijder dan de moeite neemt om iets voor mij in te spreken. Dat raakt mij."

Damens zevende album 'Kom weer bij mij' is vanaf maandag verkrijgbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen