Kies je favoriete radiostation

Dossiers

American Idol doet Britney beurs trekken

Shownieuws

Britney Spears was zo ontroerd door een benefietshow van American Idol dat ze besloot geld te doneren. Ze schonk zestienduizend euro voor malariabestrijding.

Britney Spears was zo ontroerd door een benefietuitzending van American Idol dat ze spontaan besloot geld te doneren. Dat meldt het Amerikaanse blad Life & Style. Na het zien van Idol Gives Back besloot de zangeres woensdag een bedrag van omgerekend bijna zestienduizend euro te schenken voor de bestrijding van malaria.

Spears zou twee uur lang hebben gehuild na het zien van beelden van Afrikaanse kinderen met malaria. Nadat ze toestemming had gevraagd aan haar vader, die momenteel haar financiën beheert, zou ze vervolgens online geld hebben overgemaakt.

De Amerikaanse talentenjacht ruimde voor het tweede achtereenvolgende jaar een uitzending in voor sterren om aandacht te vragen voor goede doelen. Tijdens de show kwamen onder anderen Robin Williams, Snoop Dogg en Fergie aan het woord. Ook Brad Pitt kwam, tot verrassing van het publiek, persoonlijk naar de studio om aandacht te vragen voor zijn bouwproject in het door orkaan Katrina getroffen New Orleans.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen