Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrijgelaten Foxy Brown pinkt traantje weg

Shownieuws

De vervroegde vrijlating van Foxy Brown was vrijdag een emotionele bedoening. Ze vloog huilend haar wachtende vrienden en familie in de armen, meldt People.

De vervroegde vrijlating van Foxy Brown vrijdag na een celstraf van acht maanden, was een emotionele bedoening. De rapper vloog huilend haar vrienden en familie in de armen nadat ze om 12.00 uur plaatselijke tijd de gevangenis in New York verliet, schrijft het Amerikaanse tijdschrift People.

Na het emotionele weerzien met haar geliefden had de 28-jarige Brown een ontmoeting met de pers. Daarbij vertelde ze te hebben geleerd van haar verblijf in de cel. "Ik moest huilen toen ik eruit kwam, niet toen ik erin ging. Ik heb grote veranderingen ondergaan. Ik geloof dat God een reden had om me op te laten sluiten."

De artieste, die geboren werd als Inga Marchand, werd in september veroordeeld tot een jaar cel omdat ze verschillende overtredingen had begaan terwijl ze onder toezicht van justitie stond wegens mishandeling. Waarom ze vervroegd is vrijgekomen, is niet bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen