Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naaktfoto Carla Bruni brengt 57 duizend euro op

Shownieuws

Een naaktfoto van de Franse presidentsvrouw Carla Bruni heeft donderdag op een veiling 57 duizend euro opgebracht. De foto werd gemaakt toen zij nog model was.

(Novum/AP) - Een naaktfoto van de Franse presidentsvrouw Carla Bruni heeft donderdag op een veiling in New York 57 duizend euro opgebracht. Dat is dertig keer meer dan wat veilinghuis Christie's had verwacht. De door Michel Comte gemaakte foto is gekocht door een verzamelaar die anoniem wil blijven.

De foto van Bruni maakte deel uit van een selectie van foto's van modellen uit de verzameling van Gert Elfering. De foto werd in 1993 gemaakt toen de huidige presidentsvrouw nog model was.

Het geld dat voor de foto is betaald gaat naar een goed doel: het Zwitserse Sodis, dat zich bezighoudt met projecten voor schoon drinkwater in de Derde Wereld.

De 40-jarige Bruni trad in februari in het huwelijk met de 53-jarige president Nicolas Sarkozy. De president en de zangeres ontmoetten elkaar naar verluidt in november, een maand nadat Sarkozy was gescheiden van zijn tweede vrouw Cécilia, met wie hij elf jaar samen was. Bruni had affaires met onder anderen Mick Jagger en Eric Clapton.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen